Inscripció i preus Apuntar-se Allotjament Programa Serveis a Lourdes Què és un pelegrinatge? L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39 QUÈ ÉS UN PELEGRINATGE?

Un Pelegrinatge és compartir, és viatjar, és ajudar, és un retrobament, és viure la fe dels altres i la pròpia,..., però sobretot, és un servei cap als altres; cap als malalts i les persones amb discapacitat.

En un Pelegrinatge hi ha moltes tasques a fer, i els voluntaris es reparteixen en tota una colla de serveis, tot sota el control de l’organització i de l’equip mèdic que ens acompanya. Actualment, entre els dos bisbats, peregrinem prop d’unes vuit-centes persones.

A Lourdes es va a viure molts moments de companyia, d’escoltar, de fe, de pau, de fer nous amics, de contagiar rialles,..., de passar-s’ho bé. Cinc dies de tot això combinat amb una sèrie d’activitats com la processó de torxes al vespre, la missa internacional, la processó del Santíssim, o la passada per la Gruta. També es fan activitats més lúdiques com és el show que els joves preparen cada any. Però sobretot, el que es fa a Lurdes és passar-s’ho molt bé.

En un pelegrinatge a Lourdes hi participa molta gent, és un viatge de germanor, de retrobament i de sentiments. Tothom hi té cabuda des dels més petits als més grans de la casa, tan si veniu sols com en família, també els que esteu en residencies o els que patiu alguna malaltia, tots teniu un lloc al pelegrinatge. T’animem a que visquis aquesta aventura com a mínim una vegada i descobreixis quin és el teu lloc, coneguis una gent magnífica, un racó de mon molt xulo, i visquis aquest viatge, perquè nosaltres no te’l podem explicar més, l'has de viure.

Des del 1967, que les diòcesis de Vic i Solsona peregrinen conjuntament al Santuari de Lurdes.

Tota una colla de PELEGRINS AL SERVEI DE PELEGRINS.


APUNTA’T A L’AVENTURA!!!!