Inscripció i preus Apuntar-se Allotjament Programa Serveis a Lourdes Què és un pelegrinatge? L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

AQUÍ ET PODRÀS DESCARREGAR EL FULL D’INSCRIPCIÓ, JUNTAMENT AMB TOTA LA INFORMACIÓ DE PREUS. CLICA SOBRE CADA DELEGACIÓ PER DESCARREGAR.


Un cop omplert, l’has de dur a la delegació que tinguis més propera de la teva població. Recorda dur fotografies mida carnet, fotocòpia DNI, fotocòpia Targeta Sanitària Europea, Fotocòpia CAT Salut, i INFORME MÈDIC en un sobre tancat (es demana al metge de capçalera). Aquest any es impresindible prasentar el certificat de vacunació COVID amb la tercera dosis administrada.

En cas de no tenir la tercera dosis o anteriors, presentar informe mèdic explicant el motiu.

També ho pots enviar per correu electronic exepte l’informe mèdic que s’ha d’entregar a l’oficina de l’hospitalitat de la teva zona, o, per correu postal certificat.


El preu de la inscripció varia en funció de si la persona hi va com a malalt, personal de servei, o pelegrí, així com també del tipus d’hotel o pensió i del tipus d’habitació (individual, doble o triple).


CLICA SOBRE LA TEVA ZONA PER DESCARREGAR L’ARXIU:

INSCRIPCIÓ I PREUS

OSONA - RIPOLLÉS

Hospitalitat de SOLSONA

BAGES

ANOIA

Hospitalitat de VIC

Preus i documentació;

OSONA - RIPOLLÉS

BAGES

ANOIA

Full d’inscripció;

Preus i documentació;

Full d’inscripció;

BISBAT DE SOLSONA

BISBAT DE SOLSONA