Inscripció i preus Apuntar-se Allotjament Programa Serveis a Lourdes Què és un pelegrinatge? L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

AQUÍ ET PODRÀS DESCARREGAR EL FULL D’INSCRIPCIÓ, JUNTAMENT AMB TOTA LA INFORMACIÓ DE PREUS. CLICA SOBRE CADA DELEGACIÓ PER DESCARREGAR.


Un cop omplert, l’has de dur a la delegació que tinguis més propera de la teva població. Recorda dur fotografies mida carnet, fotocòpia DNI, fotocòpia Targeta Sanitària Europea, Fotocòpia CAT Salut, i INFORME MÈDIC en un sobre tancat (es demana al metge de capçalera). També ho pots enviar per correu electronic exepte l’informe mèdic que s’ha d’entregar a l’oficina de l’hospitalitat de la teva zona, o, per correu postal certificat.


El preu de la inscripció varia en funció de si la persona hi va com a malalt, personal de servei, o pelegrí, així com també del tipus d’hotel o pensió i del tipus d’habitació (individual, doble o triple).


CLICA SOBRE LA TEVA ZONA PER DESCARREGAR L’ARXIU:

INSCRIPCIÓ I PREUS

OSONA - RIPOLLÉS

Hospitalitat de SOLSONA

BAGES

ANOIA

Hospitalitat de VIC

Preus i documentació;

OSONA - RIPOLLÉS

BAGES

ANOIA

Full d’inscripció;

Preus i documentació;

Full d’inscripció;

BISBAT DE SOLSONA

BISBAT DE SOLSONA