L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia    Delegació del Bages tel; 699 774 563  Hospitalitat de Solsona tel; 686 485 265

QUÈ PUC FER?

Els voluntaris són l'ànima de l'hospitalitat, ja que sense la seva tasca, ni el pelegrinatge ni la resta d'activitats que es fan serien possibles. Per tant la millor manera d'ajudar és fer-te voluntari. Sempre són necessaris més voluntaris, sobretot la gent jove i de mitjana edat.

Necessitem a persones que vulguin dedicar part del seu temps a la gent que ho necessiti, persones compromeses, que vulguin rebre i donar tot el que tinguin, persones de totes les edats, si tu ets una d'aquestes persones, l'hospitalitat és el teu lloc.

Clica aquí per contactar amb l’hospitalitat

I per descomptat pots fer una oració per les persones de l’hospitalitat

Fes-te voluntari

Fes-te soci

Fes una donació

Fes una col·laboració

També pots ajudar fent una donació a l'hospitalitat. Aquestes donacions ens seran molt útils per poder ajudar econòmicament a persones que vulguin venir de pelegrinatge i tinguin uns ingressos escassos.


Clica aquí i obtindràs informació de com fer-ho

Si ets una empresa, pots col·laborar amb l'hospitalitat sigui econòmicament o amb algun dels teus serveis o productes. Et servirà per poder desgravar.


Clica aquí i obtindràs informació de com fer-ho


Fes-te soci de l'hospitalitat!! La teva aportació econòmica serà de gran ajuda, i permetrà a l'hospitalitat poder ajudar més i millor a totes aquelles persones que ho necessitin, i portar a terme les diferents activitats.

L'únic requisit és fer una donació de només, com a mínim 15 € l'any.

Clica aquí i obtindràs informació de com fer-ho