L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

Com ja va sent habitual els darrers anys en apropar-se les festes nadalenques, els hospitalaris de l’Anoia s’aplegaren el passat diumenge dia 16 al local de l’Entitat per celebrar la típica  “Torronada”.

Vam ser al voltant de 60 persones, entre elles la Sra. Carme Riera, Regidora d’Acció Social de l’Ajuntament d’Igualada, la qual en nom del Consistori ens desitjà unes bones festes nadalenques i un millor any nou.

Vam berenar amb coca, torrons i cava, tot compartint una bona estona de germanor. Es va fer entrega a tots els assistents d’un petit present.

La nostra Delegada, la Montserrat, agraí l’assistencia aquesta trobada la qual serveix per enfortir aquesta gran família que som els Hospitalaris de l’Anoia, tot desitjar-nos també unes bones festes i emplaçar-nos per la propera Festa de la Nostra Patrona la Mare de Déu de Lourdes.

TORRONADA A IGUALADA !!!!

VEURE TOTES LES FOTOGRAFIES