L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

   Des de fa 51 anys, l’Hospitalitat organitza unes colònies al mes d’Agost, destinades a persones grans que estiguin a casa i no puguin gaudir d’uns dies de vacances fora de la seva rutina, i a persones que degut a la seva mancança de salut no poden gaudir de dies així, ja sigui per  que tenen alguna discapacitat, o persones amb diversitat funcional. (Sempre dins les nostres possibilitats)


   Aquest any, després de fer-les continuament a la que era la casa dels Germans Camils a Alpens, les farem a Sant Pere de Torelló, a la magnífica casa de colònies de EL MOLÍ DE LA  RIERA. Una casa amb molts espais per fer les diverses activitats, magnífics exteriors amb prats i ombres al costat de la riera, piscina adaptada, varies habitacions i habitacions accessibles amb lavabo adaptat per persones amb mobilitat reduïda. (poques places en aquest darrer cas)


   Una setmana en la que combinem jocs, tallers, musica, l’eucaristia, però sobretot molts moments compartits entre les persones que venen a gaudir -ne, i les persones de personal de servei que preparen i donen forma a la setmana de colònies.


   Fem una crida a totes les persones que vulguin participar-hi, però sobretot al personal de servei. Necessitem sobretot persones joves  per dur a terme les activitats, que coneguin el voluntàriat que fem des de l’Hospitalitat, però també gent de qualsevol altra edat que vulgui venir tota la setmana, un o varis dies.  També personal sanitari (actiu o no) que doni un cop de mà al nostre personal mèdic i d’infermeria.


   INSCRIPCIONS DEL 18 AL 29 DE JULIOL. Les places son limitades.


 Vinga anima’t i vine a gaudir de les colònies i el voluntariat de l’Hospitalitat. Tota la informació la teniu a continuació tan si vens com a personal de servei (voluntari/a), o com a usuari/a.FULL D’INSCRIPCIÓ PER USUARIS/ ES


FULL D’INSCRIPCIÓ PER VOLUNTARIS /ES

VINE A LES COLÒNIES DE L’HOSPITALITAT