L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39 ES SUSPÈN EL PELEGRINATGE A LOURDES 2021


Benvolgudes i benvolguts hospitalitaris

  Si bè en el moment actual sembla que la tendència i els indicadors de la pandèmia covid-19 estan experimentant una important  milloria, en bona part gràcies a la vacunació, encara el nivell de cobertura vacunal i la immunitat de grup no estan en les xifres que serien necessàries per a afrontar amb seguretat un Pelegrinatge a Loudes aquest any 2021.

  Amb il·lusió i esperança, però també des de la prudència, teniem reservades dates per a anar-hi del 25 al 29 de setembre.

  Des del punt de vista sanitari, els protocols d’actuació  i les mesures de prevenció no són encara les que ens permetin organitzar el Pelegrinatge amb garanties sense posar en risc a les persones que s’hi poguessin inscriure.

  Es per això, que a la darrera reunió de Junta del 18 de juny de 2021 es va prendre l’acord de suspendre definitivament el Pelegrinatge de les Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes de Vic i Solsona per aquest 2021, el que comuniquem oficialment.


Vic-Solsona a 21 de juny de 2021


Xavier Farrés                                                                            Glòria Padullés

President Hospitalitat de Vic                                                         Presidenta Hospitalitat de Solsona