L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

   Des del principi de l’estat d’alarma causat per aquesta pandèmia que ens està afectant a tots i que malauradament s’està enduent moltes vides endevant, les iniciatives voluntàries de la gent estàn aportant el millor de nosaltres mateixos com a societat, i quan a l’Hospitalitat ens van demanar un cop de mà, no ho vam dubtar ni un moment.

  Vam fer una crida per crear una borsa de voluntaris tant de l’entitat com de moltes persones no vinculades , i la resposta de la gent va ser fantàstica. Més de 200 persones.


  Es va començar per aportar quatre persones al seminari de Vic a ajudar en les tasques de cuina a preparar els menús en túpers, que van destinats a persones amb escasos recursos econòmics o persones en situació d’exclusió, entre altres.


 

   Pocs dies després, el bisbat de Vic que, des del primer moment a través dels rectors de totes les parròquies s’havia posat a disposició de les administracions, centres hospitalaris o residències geriàtriques, va demanar-nos ajuda per confeccionar pantalles protectores pels professionals sanitaris d’hospitals i residències d’arreu del bisbat. Així doncs, una trentena de voluntaris, entre ells, el mateix bisbe Mons. Romà Casanova, altres rectors, i les germanes de la catedral, hem estat durant dos dies a l’entrada de la Catedral de Sant Pere de Vic, marcant, tallant, empaquetant, i distribuint  les 4200 pantalles protectores que havien arribat parcialment fetes des de l’empresa TECMOLDE de la província d’Osca, i que ja estan repartides a tots aquests centres.


   La valoració és fantàstica, molt agraïts de poder ajudar en qualsevol cosa, i molt agraïts a totes les persones voluntàries. Sou molt grans!!! Entre tots pararem aquest virus. Ens en sortirem.


   Que la Mare de Déu de Lourdes i Santa Bernadette ens donin força aquests dies, i que a través de la pregària i el pensament cap als altres, estiguem tots units. Junts som imparables. Cuideu-vos, i sobretot quedeu-vos a casa!!!!


     CLICA AQUÍ PER VEURE LA RESTA DE FOTOS

VOLUNTARIS CONTRA EL CORONAVIRUS

Galeria de fotos