L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

Vas venir al 52è Pelegrinatge a Lourdes?

Vas fer alguna fotogrqfia?


Doncs, si les dues respostes son afirmatives, una de les teves fotos pot ser la guanyadora del 6è concurs de fotografia del pelegrinatge, i endur-te una inscripció gratuïta al pelegrinatge del 2020, o un accèsit. No t’ho pensis i participa!!!!BASES DEL CONCURS


Tema: Moments del Pelegrinatge


Participants: Totes les persones inscrites al 52è Pelegriantge a Lourdes de les Hospitalitats de Vic i Solsona.


Data límit presentació: 31 de desembre de 2019


Fotografies: 3 fotografies com a màxim, amb un títol per cada fotografia, nom i telèfon.

Les fototografies presentades quedaran a l’arxiu de l’hospitalitat per tant és podran utilitzar per difusió, exposicions o aspectes que consideri rellevants.


Entrega: es pot enviar per correu electrònic a l’adreça: revistainforma@yahoo.es, o deixar-ho a la delegació de l’hospitalitat més propera o per correu postal a:


Hospitalitat Mare de Déu de Lourdes

Ronda Francesc Camprodon 2 (edifici Saminari) - 08500 Vc


En el sobre o el e-mail hi constarà el títol “Concurs Fotografia Moments de Pelegrinatge”, acompanyat del nom.


Premi: Inscripció gratuïta a la propera edició del Pelegrinatge a Lourdes 2020 de les Hospitalitats de Vic i Solsona.


Valor màxim del premi: Preu del viatge + estada en habitació doble en hotels de tres estrelles. No es donarà cap quantitat en metàl·lic en el cas que el viatge + estada del guanyador/a no arribi al valor màxim del premi. En cas que el sobrepassi, els gastos addicionals aniran a càrrec del premiat/da.


Guanyador/a: El guanyador/a serà avisat per trucada telefónica o per correu electrònic un cop el jurat hagi pres el veredicte, així com serà publicat a la web i a la revista Informa.


Entrega de premis: els premis es donaran a la festivitat de la Mare de Déu de Lourdes de 2020.
Anime-vos a participar i bona sort a tots els participants.

6é Concurs fotografia del pelegrinatge