L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

El passat diumenge dia 22 de juliol, l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de Solsona va celebrar el seu 41è aplec amb malalts i pelegrins al Santuari de Lurdes de la Nou. Va ser una trobada de pregària i festa per a 180 persones vingudes d’arreu de la diòcesi i amb molts amics de la diòcesi de Vic, amb la qual es comparteix pelegrinatge.

A partir de les 11 del matí hi va haver confessions fins a 2/4 de 1 del migdia, moment  en què es va celebrar l’eucaristia, presidida pel consiliari i concelebrada pel mossèn del Santuari. En la mateixa es va fer ofertori de flors, pa i raïm, procedents de cadascuna de les parròquies assistents. Al final de la celebració, es va presentar el reliquiari amb la relíquia de santa Teresa de Calcuta que l’any passat l’Hospitalitat va regalar al santuari, essent venerada.

L’encontre va prosseguir amb el dinar de germanor al centre social de la Nou. A partir de les 5 de la tarda, va haver-hi exposició del Santíssim i rés del Rosari. Es va cloure la trobada a les 6 de la tarda, amb l’hora dels adéus. Una bonica jornada entre pluja i sol que va fer sentir a tots els assistents més germans i més servidors en la comunió de l’Església!

Informa: Mn Joan Casals, Conciliari de l’Hospitalitat

COLÒNIES CULTURALS