L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39 ACTUALITAT Celebracions de la festa de la Mare de Déu de Lourdes Llegir més i veure les fotos

“Evitant la calor” de Sebastià Raurell (Torelló), s’enduu el premi a la millor fotografia. Els accèsits foren per Rosa Soler (Olost), Joan Blanch (Ripoll), i Marta Costa (Gironella)

Sant Pere de Torelló, Glomés, Igualada i Manresa foren les poblacions on les hospitalitats de Vic i Solsona varen celebrar la festivitat de la Mare de Déu de Lourdes, en bona companyia i carregant ja les piles per el pelegrinatge a Lourdes del 8 al 12 de juny.

El grup de Cors Joves va reunir-se per passar una tarda ben festiva a Tona, amb un espectacle de màgia per part del mag Jordi i un berenar de germanor amb tot el grup.


Pota i d’un bon berenar.

L’Hospitalitat de Vic, ha celebrat l’entrada del Nadal amb els tradicionals Pastorets de Folch i Torres a Vic, la torronada a Igualada, i la xerrada d’Advent a Manresa. Clica sobre cada fotografia per veure les respectives fotos

Fantàstica setmana de convivència a les colònies d’Alpens entre els voluntaris, la majoria d’ells joves, i la gent gran i persones amb discapacitat.

Cada dia, el viatge a un nou país o una nova cultura ha estat el tret característic d’aquestes colònies.

Més de 750 persones dels bisbats de Vic i Solsona han participat en el pelegrinatge d’enguany que  s’ha celebrat entre el 16 i el 20 de juny.  El nou acte “Feu el que el malalt us digui”, ha tingut molt bona acollida. Molta gent va aprofitar aquesta estona per anar a posar ciris o buscar aigua, altres per conèixer llocs de Lurdes fora del santuari.

Torronada a Igualada Advent al Bages Llegir més i veure les fotos Llegir més i veure les fotos

AGENDA DE L'HOSPITALITAT

Abril

Maig

Juny

L’Hospitalitat de Solsona va celebrar el seu tradicional aplec al santuari de Lurdes de la Nou. Un dia per recordar el passat pelegrinatge i retrobar-se de nou.

TROBADA DE LOURDES DE LA NOU

Llegir més