L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39 ACTUALITAT Celebracions de la festa de la Mare de Déu de Lourdes Llegir més i veure les fotos

“Evitant la calor” de Sebastià Raurell (Torelló), s’enduu el premi a la millor fotografia. Els accèsits foren per Rosa Soler (Olost), Joan Blanch (Ripoll), i Marta Costa (Gironella)

Sant Pere de Torelló, Glomés, Igualada i Manresa foren les poblacions on les hospitalitats de Vic i Solsona varen celebrar la festivitat de la Mare de Déu de Lourdes, en bona companyia i carregant ja les piles per el pelegrinatge a Lourdes del 8 al 12 de juny.

Veure les fotos

El grup de Cors Joves va reunir-se per passar una tarda ben festiva a Tona, amb un espectacle de màgia per part del mag Jordi i un berenar de germanor amb tot el grup.


Pota i d’un bon berenar.

AGENDA DE L'HOSPITALITATACTIVITATS FINS A FINAL D’ANY - PENDENTS DE COM VAGI EVOLUCIONANT LA PANDEMIA.

US ANIREM INFORMANT

Igualada, Manresa i Vic foren les tres poblacions on vam estar presents tot el dia, amb un resultat fantàstic i una bona difusió de l’entitat i del pelegrinatge.

El passat 11 de maig vam fer la Trobada d’Hospitalitats Catalanes a Montserrat. Un preludi dels pelegrinatges a Lourdes.

Més de 700 persones dels bisbats de Vic i Solsona han participat en el pelegrinatge d’enguany que  s’ha celebrat entre el 8 i el 12 de juny. El pelegriatge ens ha servit per compartir moments amb companys que amb alguns només coincidim un cop l’any. Moments de somriures, solidaritat i vocació de servei.

Llegir més i veure les fotos 50enes colònies d’alpens

  Del 4 al 10 d’Agost, van tenir lloc les colònies de l’Hospitalitat a Alpens. Uns magnífics dies de convivència, que van ser especials ja que vam celebrar-ne la 50ena edició

Llegir més i veure les fotos

El dia 21 de Juliol, unes 200 persones es varen trobar al Santuari de Lourdes de la Nou. Una trobada que cada any té més èxit.

Llegir més i veure les fotos FESTIVITAT- TROBADA LOURDES DE LA NOU

 Bonic i viscut Aplec al Santuari de la Mare de Déu de la Gleva. Celebració de l’Eucaristia, dinar de germanor, i fi de festa amb el Grup del Casal Cívic de la Gent Gran de Torelló


Llegir més i veure les fotos

Nova Romeria de la gent del Bages al Santuari de la Mare de Déu de Joncadella. Celebració de l’Eucaristia i berenar


Llegir més i veure les fotos

Elecció dels tres nous vocals per l’equip dirigent comarcal Osona – Ripollès de l’Hospitalitat de Vic.


Llegir més 50è aplec de la gleva Romeria a joncadella Assemblea comercal osona-ripollès  extraordinària

El diumenge 6 d’Octubre els hospitalaris de l’Anoia van fer la seva sortida de tardor a Agramunt on van visitar l’Espai Guinovart,i el Museu del Torró i la Xocolata, on van acabar la visita amb una degustació i un bon dinar de germanor.

Llegir més i veure les fotos Sortida de tardor de l’anoia a agramunt

Celebració de la Castanyada per part de la gent del Bages i visionat del reportatge del pelegrinatge.

Llegir més i veure les fotos

Nova trobada al Santuari del Miracle de Solsona.


Llegir més i veure les fotos Castanyada del bages Trobada al santuari del miracle

Gran acollida de les relíquies de Santa Bernadetta per part de les hospitalitats de Vic i Solsona. Un dia per recordar, difícil de repetir.

Llegir més i veure les fotos

Celebració al local de la tradicional castanyada.

Llegir més i veure les fotos Castanyada de L’ANOIA Benvinguda bernadetta !!!!

Advent i assemblea, pastorets i torronada foren les darreres activitats del 2019

Llegir més i veure les fotos Nadal amb l’hospitalitat

L’hospitalitat va participar del Sant Jordi d’estiu amb una parada de roses i llibres.

Veure les fotos PARADA DE L’HOSITALITAT EN EL  SANT JORDI D’ESTIU