L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39 ACTUALITAT Celebracions de la festa de la Mare de Déu de Lourdes Llegir més i veure les fotos

“Evitant la calor” de Sebastià Raurell (Torelló), s’enduu el premi a la millor fotografia. Els accèsits foren per Rosa Soler (Olost), Joan Blanch (Ripoll), i Marta Costa (Gironella)

Sant Pere de Torelló, Glomés, Igualada i Manresa foren les poblacions on les hospitalitats de Vic i Solsona varen celebrar la festivitat de la Mare de Déu de Lourdes, en bona companyia i carregant ja les piles per el pelegrinatge a Lourdes del 8 al 12 de juny.

El grup de Cors Joves va reunir-se per passar una tarda ben festiva a Tona, amb un espectacle de màgia per part del mag Jordi i un berenar de germanor amb tot el grup.


Pota i d’un bon berenar.

L’Hospitalitat de Vic, ha celebrat l’entrada del Nadal amb els tradicionals Pastorets de Folch i Torres a Vic, la torronada a Igualada, i la xerrada d’Advent a Manresa. Clica sobre cada fotografia per veure les respectives fotos

Fantàstica setmana de convivència a les colònies d’Alpens entre els voluntaris, la majoria d’ells joves, i la gent gran i persones amb discapacitat.

Cada dia, el viatge a un nou país o una nova cultura ha estat el tret característic d’aquestes colònies.

Més de 750 persones dels bisbats de Vic i Solsona han participat en el pelegrinatge d’enguany que  s’ha celebrat entre el 16 i el 20 de juny.  El nou acte “Feu el que el malalt us digui”, ha tingut molt bona acollida. Molta gent va aprofitar aquesta estona per anar a posar ciris o buscar aigua, altres per conèixer llocs de Lurdes fora del santuari.

Torronada a Igualada Advent al Bages Llegir més i veure les fotos Llegir més i veure les fotos

AGENDA DE L'HOSPITALITAT

L’Hospitalitat de Solsona va celebrar el seu tradicional aplec al santuari de Lurdes de la Nou. Un dia per recordar el passat pelegrinatge i retrobar-se de nou.

TROBADA DE LOURDES DE LA NOU

Llegir més

Igualada, Manresa i Vic foren les tres poblacions on vam estar presents tot el dia, amb un resultat fantàstic i una bona difusió de l’entitat i del pelegrinatge.

El passat 11 de maig vam fer la Trobada d’Hospitalitats Catalanes a Montserrat. Un preludi dels pelegrinatges a Lourdes.

Més de 700 persones dels bisbats de Vic i Solsona han participat en el pelegrinatge d’enguany que  s’ha celebrat entre el 8 i el 12 de juny. El pelegriatge ens ha servit per compartir moments amb companys que amb alguns només coincidim un cop l’any. Moments de somriures, solidaritat i vocació de servei.

Llegir més i veure les fotos