Gran Festa per acabar la celebració

       dels 50 anys anant a Lurdes


   Si l’any de celebració del 50è aniversari de Pelegrinatges a Lurdes, per part de les Hospitalitats de Vic i Solsona, començava amb una gran festa a Vic, no podia acabar de cap altra manera que amb una altra gran festa. Aquest cop a Solsona, organitzada per l’Hospitalitat d’aquest bisbat.

   Així, més de 300 persones es varen aplegar al Santuari del Miracle, per iniciar la jornada. Alguns feia dies que no es veien, des del pelegrinatge, i es saludaven mentre recordaven aquells dies passats a Lurdes durant el mes de juny. És en aquest indret del Santuari del Miracle, on l’Hospitalitat de Solsona hi fa anualment la seva trobada. Aquest cop, però, hi èrem les dues Hospitalitats.

  El bisbe de Solsona, Mons. Xavier Novell, va presidir l’Eucarístia, on tant a les pregàries com al final de la missa es va fer esment de la situació política catalana i els injustos fets de gent empresonada, apel·lant sempre a un clima de pau i serenor davant les hores que estem vivint. En sortir, els monjos del santuari ens havien preparat un refrigeri i un petit piscolabis, recordant una mica el que fem cada any al pelegrinatge.

  A continuació, la festa es va traslladar a la sala polivalent de Solsona, on vam gaudir d’un bon dinar de germanor. Acabat el dinar, es va donar a conèixer als assistents, el nou president de l’Hospitalitat del bisbat de Vic, en Xavier Farrés, al qual li va passar el relleu el fins ara president, Francesc Luna. Per acabar, va tenir lloc uns sorteigs de paneres amb productes locals, un vídeo amb fotografies del 50è Pelegrinatge, i un hora dels adéus sota un llançament de globus que queien sobre els assistents.

  En definitiva, una bonica trobada entre les dues Hospitalitats que, si no hi ha res de nou, es trobaràn altra vegada del 16 al 20 de Juny de 2018, dates del 51è Pelegrinatge a Lurdes de les Hospitalitats de Solsona i Vic.


CLICA AQUÍ PER VEURE LA GALERIA DE FOTOS